Tuotteet

Dr. Schutz Finland tarjoaa parhaan valikoiman lattianpinnoitustuotteita. Monet asiakkaamme ovatkin valinneet Dr. Schutz® tuotteet pysyväksi ratkaisuksi ekologisuuden sekä kustannussäästöjen takia.

Dr. Schutz lattiapinnoitteet eivät tarvitse kiillotusta ja ovat erinomainen tapa palauttaa lattiat entiseen loistoonsa ja samalla lisätä erittäin kestävä suojapinta. Dr. Schutz pinnoitteiden kemiallinen rakenne on pitkäikäisiksi suunniteltu ja kestämään kovaa liikennerasitusta. Saatavana on lähes jokaiseen lattiaan soveltuva pinnoite ja halutuilla ominaisuuksilla.

Päälleasennettava lattiapinnoite voi säästää kustannuksia jopa 60% perinteiseen tapaan verrattuna, kun otetaan huomioon vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneet kustannukset. Tämän lisäksi pinnoite vähentää merkittävästi myös huollon kustannuksia.

Turvallisuus ja laatu on taattu, koska kaikki tuotteemme on säännöllisesti testattu ja sertifioitu johtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä laitoksissa. Katso lisää tuotesertifioinneista.