ESD Long Life PU Sealer

Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer

ESD Long Life PU Sealer on tarkoitettu suojaamaan ESD-lattioita, joiden on tarkoitus johtaa sähköä. Tämä erikoislattiapinnoite suojaa lattiaa likaantumiselta säilyttäen samalla ESD-johtavuuden.

  • Erinomainen valinta teollisuudessa, jossa käsitellään staattiselle sähkölle herkkiä komponentteja ja sairaaloissa, laboratorioissa sekä konesaleissa.
  • Täyttää DIN EN 61340-5-1:n sähköä johtavien lattioiden sähköstaattisia purkauksia koskevat vaatimukset.
  • Täyttää TRBS 2153:n räjähdyksentorjuntavaatimukset.

Miten Dr. Schutz ESD Long Life PU Sealer toimii?

Lattian runsas käyttö ja kulutus voivat aiheuttaa sen, että pintaan muodostuu lian ja hiukkasten vaikutuksesta pysyviä vaurioita ja sähköä johtavan tai ESD -lattian ominaisuudet heikkenevät.

Suomessa ovat käytössä kansainväliset standardit IEC 61340-4-1 ja 61340-4-5, joissa määritellään lattiamateriaalit ja niiden sähkönjohtavuusominaisuudet. Jos lattiamateriaalin sähköinen läpäisyvastus on enintään 106 Ohmia, kyseessä on sähköäjohtava lattia. Jos vastus on 106 – 109 Ohmia, kyseessä on dissipatiivinen lattia.

ESD Long Life PU Sealer antaa sähkönjohtaville lattioille kansainvälisen IEC standardin mukaisen kestävän suojan ja varmistaa sähkönjohtavuuden.

Tuote-esitteet ja käyttöturvatiedotteet

Lataa täältä tuote-esitteet ja käyttöturvatiedotteet