Mikä on Dr. Schutz?

Dr. Schutz on maailman johtava innovatiivisten lattianhoitotuotteiden tuottaja.

Kestävän ja laadukkaan Dr. Schutz® PU Sealer -tuotevalikoiman ansiosta eri lattiamateriaalit kuten linoleumi, kumi, epoksi, kvartsivinyylilaatat, muovimatot ja mineraaliset pinnat pystyvät säilyttämään arvonsa pitkään.

  • Vanhaan lattiaan asennettavan PU-pinnoitteen (PU menetelmän) avulla lattian pinnasta tulee huomattavasti kulutusta kestävämpi, laadukkaampi sekä helppohoitoisempi.
  • Vanhasta, kuluneesta lattiasta voidaan pinnoittamalla välttää materiaalin vaihto ja saada aikaan uusi lattiapinta.
  • Dr. Schutz® menetelmän avulla voit säästää kustannuksissa jopa 60% perinteiseen tapaan verrattuna.

Pinnoituksen yhteydessä voi huomioida myös sisustuksellisia tekijöitä. Perusvärivaihtoehtoja on yli 170 (RAL-värikartta). Kulutuskestävän pinnoitteen alle voi  helposti asentaa logoja, kuvioita ja erilaisia muotoja. Lattioihin on mahdollista asentaa käsittelyn yhteydessä myös lisäaineita, joiden ansiosta lattiasta tulee esim. standardit täyttävä turvalattia, värjääviä kemikaaleja läpäisemätön, tai sähkönjohtava ns. ESD-lattia.

Dr. Schutz lattiapinnoitteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Dr. Schutz on ensimmäinen valmistaja, jolle on myönnetty huolto- ja kunnostustuotteista EU:n ekologinen Audit-sertifikaatti vuonna 1996.

Lue lisää konsernin englanninkielisiltä sivuilta: http://www.dr-schutz.com/en